Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Η C. & A. Wheels-Speed Trading Ltd είναι μια νέα σύγχρονη εταιρεία , που ολοένα και περισσότερο αποδεικνύει τη δυναμική της παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου.
Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι οι εισαγωγές ζαντών (ριμς) , ελαστικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων.
Με κυρίαρχο στόχο την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών και κρίνοντας από τις ανάγκες της αγοράς, το 2012 αποφασίζεται το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος... ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.
Η επιλογή των οίκων-προμηθευτών από το εξωτερικό γίνεται πολύ επιλεκτικά, ώστε να ανταποκρίνεται πάντοτε στις τάσεις της νέας εποχής, καθώς και στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών.
Η εταιρεία μας κατέχει αντιπροσωπείες ζαντών (ριμς) από διάσημους οίκους του εξωτερικού (HIJOIN – KOSEI), των οποίων τα προιόντα διαθέτει αποκλειστικά. Διαθέτουμε επίσης όλες τις μάρκες ελαστικών.
Έτσι με κύριο στόχο τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς ιδρύθηκε το cytyreswheels.com. Έτσι ο πελάτης μπορεί να έχει μία πληρέστερη άποψη για την σχέση απόδοσης τιμής και να διαλέξει το ελαστικό που του ταιριάζει, ανάλογα με το αυτοκίνητο και τις ανάγκες που έχει.
Το κατάστημα μας λειτουργεί στην οδό Ομονΐας 6 στη Λεμεσό. Για άμεση εξυπηρέτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +357 25 877662, στο fax +357 25 877664 ή στείλτε μας e-mail στο c.aacc@cytanet.com.cy. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει, σε ό,τι αφορά τo αυτοκινήτο σας, δίνοντας λύση στο πρόβλημα ή την απορία σας.