Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Επιλέξτε την ποιότητα . Επιλέξτε αξία . Επιλέξτε Maxxis .Για πάνω από 40 χρόνια , αρχικού εξοπλισμού και ανταλλακτικών τους πελάτες εμπιστεύθηκαν Maxxis να παρέχει υψηλότερη ποιότητα των ελαστικών εξαρτημάτων για όλα τα οχήματα , που κυμαίνονται από μικρά αυτοκίνητα , για τα βαρέα φορτηγά και τα οχήματα αναψυχής .


Ιδρύθηκε στην Ταϊβάν το 1967 , Maxxis σήμερα έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες ελαστικών στον κόσμο . Σήμερα κατατάσσεται ως το 9ο μεγαλύτερος παραγωγός ελαστικών σε όλο τον κόσμο , Maxxis διανέμει σε πάνω από 170 χώρες και έχει πάνω από 22.000 εργαζόμενους . Έδρα Maxxis στην Sunawee , Γεωργία , υποστηρίζεται σε όλο τον κόσμο σε περιοχές που εκτείνονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες , καθώς και την Ευρώπη , την Ασία , τη Νοτιοανατολική Ασία και τη Νότια Αμερική .


Maxxis είναι ένα αρχικό προμηθευτή της Ford , GM , η Toyota , η Mitsubishi , η Nissan , η Hyundai και η Volkswagen . Ελαστικά Maxxis διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας , για την εξαιρετική ασφάλεια, την ανθεκτικότητα και το χειρισμό .

Έρευνα και Ανάπτυξη


Πάθος για την παροχή κορυφαία ελαστικά ποιότητας που προσφέρουν τόσο υψηλές επιδόσεις και την αξία για τα χρήματα , οδηγεί Maxxis να μελετήσετε καινοτόμα προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης . Η εταιρεία διατηρεί σήμερα πέντε προηγμένων ερευνητικών εγκαταστάσεων στην Ολλανδία , την Ταϊβάν , την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες . Maxxis εγκαταστάσεις στην Ασία χαρακτηριστικό state-of - the-art εξοπλισμό , συμπεριλαμβανομένης και της MTS Flat Trac III και μηχανήματα ομοιομορφία υψηλές ταχύτητες . Οπλισμένοι με τις καλύτερες στον εξοπλισμό και την τεχνολογία , οι μηχανικοί κορυφαία στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ολλανδία να προάγει συνεχώς ελαστικών και η ένωση του σχεδιασμού , συμπληρώνοντας τις προσπάθειες της παγκόσμιας ομάδας Maxxis .


Αν ψάχνετε για την ποιότητα και την αξία για τα χρήματα , να επιλέξουν τα ελαστικά που υποστηρίζονται από εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη , καθώς και τον έλεγχο της ποιότητας αυστηρή . Επιλέξτε Maxxis .

Maxxis παγκόσμιο όραμα , την αποστολή και τις αξίες


Η μάρκα Maxxis είναι ενωμένη σε παγκόσμιο επίπεδο, τη δέσμευση με τις ακόλουθες βασικές αξίες .

Oραση


Για να γίνει μια αξιοσέβαστη , παγκόσμιας κλάσης εταιρεία ελαστικών , με μια ισχυρή παγκόσμια ταυτότητα της μάρκας , η οποία κερδίζει την αφοσίωση των πελατών .

Aποστολή


Να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτηση πελατών με στόχο τη δημιουργία τους πελάτες διά βίου Maxxis . Δεμένη με μια ισχυρή δέσμευση για αυτές τις αξίες , Maxxis μορφές στενές σχέσεις συνεργασίας με τους ενδιαφερόμενους φορείς , και εργάζεται με συνέπεια να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών .

Aξίες


Ακεραιότητα εμμονή στα υψηλότερα ηθικά πρότυπα σημαίνει ότι Maxxis είναι ανελλιπώς ειλικρινής . Maxxis είναι υπόλογη για κάθε προϊόν και είναι σταθερά δίκαιη για όλους τους ενδιαφερόμενους .

Ποιότητα


Σε κάθε πτυχή της επιχείρησης, μόνο το καλύτερο είναι αποδεκτό - και το καλύτερο μπορεί πάντα να είναι καλύτερα . Παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών είναι η ευθύνη του κάθε εργαζόμενου Maxxis .

Επιμέλεια


Η σκληρή δουλειά είναι στο επίκεντρο των στόχων της εταιρείας Maxxis . Τιμές Maxxis και επιβραβεύει τις προσπάθειες των εργαζομένων .

Επικοινωνία


Επειδή Maxxis είναι ισχυρότερη ως μια ενιαία , παγκόσμια ομάδα , η εταιρεία εκτιμά την επικοινωνία και τη συνεργασία . Η μόνη πραγματική επιτυχία είναι αυτή που έρχεται με την ομαδική εργασία .

Βελτίωση


Maxxis είναι προσηλωμένη στην ποιότητα οδηγεί και επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην συνεχή βελτίωση . Maxxis επενδύει στο μέλλον της εταιρείας μέσω της εκπαίδευσης , της κατάρτισης και της καινοτομίας .

Σεβασμός


Maxxis πιστεύουν στην αξία όλων των μεμονωμένων πελατών, των εργαζομένων και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη . Maxxis αντιμετωπίζει όλους τους ανθρώπους με τον μεγαλύτερο σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Υπηρεσία


Η ευθύνη της Maxxis ως εταιρικός πολίτης καθοδηγεί τη διαδικασία λήψης αποφάσεων της εταιρείας . Maxxis συμβάλλει ενεργά στην παγκόσμια κοινότητα .

Δημιουργικότητα


Maxxis αναγνωρίζει ότι το καλύτερο μπορεί πάντα να είναι καλύτερα . Maxxis ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα μεταξύ των εργαζομένων και είναι πάντα ανοιχτή σε ιδέες και νέες λύσεις .


Maxxis σε όλο τον κόσμο

Maxxis Worldwide